ByRaki flavor Τσικουδιά

Year in Review 2019

Το ByRaki flavor αποχαιρέτησε το 2019 με αρκετές ημερομηνίες για να θυμάται.

Αρχές του 2019 παρουσίασε την 25η και την 26η συνταγή ByRaki flavor. Η σειρά των προϊόντων ByRaki flavor εμπλουτίστηκε με την Κρητική Τσικουδιά – Ρακή με γεύση Τριαντάφυλλο και Καφέ.

Η ομάδα του ByRaki flavor συμμετείχε στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “ΕΧΠΟΤΡΟΦ 2019”, 1-4 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Ενορχηστρώνοντας μια διαφορετική «Νύχτα στο Μουσείο» το Σάββατο 2 Μαρτίου, το ByRaki flavor και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης γιόρτασαν την Αποκριά «…με ουρά».

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίξαμε το Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας ) και το Startup Europe Week Greece στην διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας – Startup Europe Week Crete.

Οι νέοι είναι το μέλλον του τόπου μας και θέλουμε να τους μεταφέρουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Η επιχείρηση ByRaki flavor συνεργάστηκε με το “The Tipping Point” για να μεταφέρει τις γνώσεις του στο επιχειρείν, στην καινοτομία, στην ανάπτυξη και την εξέλιξη τοπικών προϊόντων.

Πιστεύουμε στην ενδυνάμωση της γυναίκας στην αγορά εργασίας και στο επιχειρείν.

Ως υποστηρικτές στηρίξαμε της πρώτης Εκδήλωσης After Work που διοργάνωσε το Fifty-Fifty Project στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα.

O Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης διοργάνωσε την Μεγαλύτερη Εκδήλωση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Κρήτη που πραγματοποιήθηκε από τις 26 Ιουλίου μέχρι και 4 Αυγούστου στο Ηρακλείου, η ομάδα του ByRaki flavor βρισκόταν δίπλα στον στον σύλλογο με την στήριξη και με επιλεγμένες γεύσεις ByRaki flavor.

Πήγαμε θέατρο και στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» 25 Σεπτεμβρίου και αγκαλιάσαμε τον θεσμό των βραβείων All4fun.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ByRaki flavor κλήθηκε, από τον Δήμο Ηρακλείου, να εκπροσωπήσει την Κρητική Τσικουδιά – Ρακή στο «Ηράκλειο Μέρες Κρητικής Γαστρονομίας 2019 / Heraklion Cretan Gastronomy Days 2019» που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 26 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου).

Το ByRaki flavor για 4 συνεχόμενη χρονιά ήταν στο πλάι του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου που με πάνω από 200 κρουαζιερόπλοια και πάνω από 300.000 επιβάτες βρίσκεται στα κορυφαία λιμάνια της Ελλάδας. Στο πλαίσιο για την ανάδειξη την Ελληνικής Φιλοξενίας, επισκέπτες της χώρα μας απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα από την ομάδα του ByRaki flavor.

Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Agapi Beach Resort, για δεύτερη χρονιά, οι επισκέπτες του είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ξεχωριστές γευσιγνωσίες από την ομάδα του ByRaki flavor.

Το Επιμελητήριο Ξενοδόχων Ελλάδος επέλεξε το ByRaki flavor για να ενσωματωθεί στο “Greek Breakfast” και με επιλεγμένα προϊόντα από τον Chef Στράτο Ιωσηφέλλη συμμετείχε στο Live Cooking Action της έκθεσης Xenia Greece 2019.

Τον Δεκέμβριο «ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ανακαλύψαμε πως κάτι λείπει…» και στηρίξαμε το νέο παιδικό βιβλίο της Έλενας Δοριάκη και των εκδόσεων Υδροπλάνο.

Κλείσαμε το 2019 με την συμμετοχή και συνδιοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ Γεύσης, Τέχνης και Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με σκοπό της ενίσχυση κοινωνικών project σε συνεργασία με το Εθελοντικό Σωματείο ΑΤΑΧΤΟΙ.

Σηκώνουμε ΜΠΑΪΡΑΚΙ και δίνουμε Γεύση, Χρώμα και Άρωμα στην Κρητική Τσικουδιά, αλλά και στην Καθημερινότητα…

ByRaki flavor team

www.byraki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *