ByRaki flavor Τσικουδιά

Drink Pairing – Cretan Tsikoudia and Local Flavours

Το 1ο Drink Pairing “Cretan Tsikoudia and Local Flavours είναι γεγονός …

Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το παραδοσιακό κρητικό απόσταγμα, την τσικουδιά, με προσεκτικά επιλεγμένα λικέρ και φαγητό, είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις και τον πολιτισμό της Κρήτης.

Μέσα από το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της κρητικής γαστρονομίας και κουλτούρας και θα ανακαλύψουν τρόπους ανάδειξης των γεύσεων των τοπικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων παραγωγών κρασιού και αποσταγμάτων για δική τους κατανάλωση, οινολόγων, οινοποιών, αποσταγματοποιών, διήμερων αποσταγμάτων, ιδιοκτητών και προσωπικού καταστημάτων και ξενοδοχείων που πωλούν αλκοολούχα ποτά, ιδιοκτητών και προσωπικού αποσταγματοποιείων, επισκεπτών της Κρήτης που θέλουν να γνωρίσουν την γαστρονομία σε συνδυασμό με τα Κρητικά Ποτά, σεφ, μπάρμαν και άλλων που ενδιαφέρονται για την τέχνη του συνδυασμού ποτών.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν για τις διάφορες κατηγορίες αλκοολούχων ποτών με πρόσθετες γεύσεις και παλαίωση, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους κατανάλωσης, συμπεριλαμβανομένων του συνδυασμού ποτών, των κοκτέιλ, της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.

Θα αποκτήσουν επίσης γνώσεις για την ιστορία και την παραγωγή της κρητικής τσικουδιάς, ενός από τα πιο δημοφιλή αποστάγματα στην Ελλάδα, και θα μάθουν πώς να την σερβίρουν με τον πιο κατάλληλο τρόπο για να αναδείξουν τη γεύση της.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης της τσικουδιάς με παραδοσιακές κρητικές συνταγές και θα εξερευνήσουν τους συνδυασμούς της με άλλα τοπικά λικέρ και φαγητά. Το πρόγραμμα καλύπτει επίσης την προσαρμογή του καταλόγου σε χώρους εστίασης, προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα αποτελεσματικότερης προώθησης ή πώλησης του προϊόντος.

Για ομάδες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα “Συνδυασμός της Κρητικής Γαστρονομίας με την Τσικουδιά και τα Λικέρ”, μπορούν να επικοινωνήσουν με τις Τεχνικές Σχολές για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ευέλικτη και η ώρα και η ημέρα μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τις αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης και να κατανοήσετε βαθύτερα τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της. Είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει όποιος ενδιαφέρεται για την τέχνη του συνδυασμού ποτών και την πλούσια ιστορία των ελληνικών αποσταγμάτων.

Υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσουν με ραντεβού το Drink Pairing – Cretan Tsikoudia:

  • Τουριστικά Group – Πρακτορεία,
  • Επαγγελματίες Εστίασης,
  • Εκδήλωση για επαγγελματίες,
  • Επαγγελματικές Σχολές κ.α.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης της δράσης σε δικό σας χώρο.

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε για τις επόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής ή κάντε εγγραφή στο www.katartisi.gr

Το Drink Pairing περιλαμβάνει την γευστική δοκιμή τσικουδιάς Κρήτης και έξι (6) διαφορετικών γεύσεων λικέρ, σε συνδυασμό με εκλεκτές γεύσεις της Κρητικής Γαστρονομίας.

  1. Τσικουδιά Κρήτης – Καπρικό από τον Γαλατά με Σαλάτα Ντομάτας
  2. Τσικουδιά με γεύση Μύρτιλο – Λουκάνικο Ξυδάτο Μπρουσκέτα με Γαλένι
  3. Τσικουδιά με γεύση Σοκολάτα – Ωριμασμένος Χοιρινός Λαιμός με Γραβιέρα και Μέλι
  4. Τσικουδιά με γεύση Μέντα – Φιλέτο Κοτόπουλο με Σαλάτα από Άγρια Χόρτα Κρήτης
  5. Τσικουδιά με γεύση Καρπούζι – Καπνιστή Μπριζόλα με Καπνιστό Τυρί
  6. Τσικουδιά με γεύση Καραμέλα – Απάκι Μπρουσκέτα με Ανθότυρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *