ByRaki flavor Τσικουδιά

Εταιρικά Δώρα

Το Εταιρικό Δώρο πρέπει να είναι ξεχωριστό και μοναδικό όπως η εταιρία σας.

Η ομάδα του ByRaki flavor βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει για την επιλογή του εταιρικού σας δώρου.

Με 26 διαφορετικές επιλογές από την σειρά ByRaki flavor σε διάφορα μεγέθη προσαρμόζουμε το Corporate Gift στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε όλη την σειρά ByRaki flavor εδώ.

  • Η καινοτομία και η ιδιαιτερότητα της εταιρίας σας μέσα σε ένα Gift Box. Οι 9 γεύσεις ByRaki flavor 25% vol alc με Πιστοποίηση καινοτομίας και μοναδικότητας, από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, μπορούν να δώσουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο δώρο σας.
  • Ο δυναμισμός και η ένταση της εταιρίας σας θέλει και ένα αντίστοιχο Gift Box. Η ένταση και η δύναμη της Κρητικής Τσικουδιάς θα δώσει στον συνεργάτη σας την εικόνα της εταιρίας σας. Ένα διαυγές απόσταγμα, με ένταση στο αλκοόλ και διαχρονικό στον χρόνο.
  • Ο κλασικός, διαχρονικός και γεμάτος ενέργεια χαρακτήρας της εταιρίας σας μπορεί να συνδυαστεί με ένα Ρακόμελο. Το απολαμβάνουμε χειμώνα και καλοκαίρι, ζεστό ή κρύο. Είναι για όλο τον χρόνο και περιέχει το μέλι που προσφέρει ενέργεια.
  • Ο ευέλικτος και ήρεμος χαρακτήρας της εταιρείας σας συνδυάζεται με ένα αντίστοιχο Corporate Gift. Χαμηλό σε ποσοστό αλκοόλ το ByRaki flavor 16% προσφέρει την ηρεμία, ενό οι 13 διαφορετικές γεύσεις την προσφέρουν την ευελιξία για την επιλογή.
  • Μοναδικός και Ιδιαίτερος χαρακτήρας περιλαμβάνει και το αντίστοιχο και μοναδικό δώρο. Το ByRaki flavor Limited Edition είναι συλλεκτικό καθώς και αριθμημένο, με χειροποίητο πλεκτό μπουκάλι με τις πιστοποιήσεις Cretan Hands ως Κρητικό Χειροποίητο και Greek Mark ως Ελληνικό προϊόν.

Η φόρμα επικοινωνίας με την ομάδα του ByRaki flavor περιλαμβάνει πληροφορίες για το Corporate Gift και την αποστολή του.

Κάντε το Corporate Gift BRf δικό σας με 4 απλά βήματα.

Βήμα 1ο
Κάντε Σύνδεση ή Εγγραφή. Εδώ

Βήμα 2ο
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Εδώ

Βήμα 3ο
Σας στέλνουμε την προσφορά μας στο email σας.

Βήμα 4ο
Στέλνεται σε εμάς στοιχεία αλληλογραφίας:
– Της εταιρίας σας εάν θέλετε να δώσετε εσείς τα δώρα στους συνεργάτες σας.
– Των συνεργατών σας εάν θέλετε να αναλάβουμε την αποστολή Corporate Gift.

Εναλλακτικοί τρόποι για να επιλέξετε το δικό σας Corporate Gift BRf είναι:

  • Τηλεφωνικός στο +302810 31 45 05.
  • e-mail: sales@byraki.gr.

ByRaki flavor team

www.byraki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *