Cooking Γλυκό

Κέικ Με ByRaki flavor Chocolate

Ο chef Στράτος Ιωσηφέλλης φτιάχνει κέικ με Τισκουδιά – Ρακή Κρήτης και συγκεκριμένα ByRaki flavor Chocolate.

Υλικά:
200 γρ. Λάδι
220 γρ. Ζάχαρη
5 Αυγά
240 γρ. Γάλα
80 ml ByRaki flavor Σοκολάτα
5 γρ. Ξύσμα Λεμόνι
5 γρ. Ξύσμα Πορτοκαλί
400 γρ. Αλεύρι Φαρίνα
1 Βανίλια
50 γρ. Κακάο
80 γρ. Σταγόνες Σοκολάτας

Τρόπος Εκτέλεσης:

Χτυπάμε σε μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη, αφού διαλυθεί η ζάχαρη, ρίχνουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Βάζουμε με τη σειρά το γάλα, το ByRaki flavor Σοκολάτα, τα ξύσματα, το αλεύρι με το κακάο κοσκινισμένα και τέλος την βανίλια και τις σταγόνες σοκολάτας.

Με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα του κέικ και ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180 βαθμούς.

Chef Στράτος Ιωσηφέλλης
www.stratosiosifellis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.