ByRaki flavor Cocktails News Τσικουδιά

Cocktails Greek Spirit

Ο Σεβασμός και η Αγάπη μας στο Κρητικό Απόσταγμα μας καθοδηγεί να δημιουργούμε νέα project.

Έχοντας δημιουργήσει 26 διαφορετικές συνταγές, ηδύποτων και ποτών, θέλουμε να προσφέρουμε στον τελικό αποδέκτη μια ολοκληρωμένη εικόνα και πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να τα απολαύσει.

Υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την Τσικουδιά – Ρακή Κρήτης και τα Ηδύποτα στα Cocktail μας.

Η ενσωμάτωση του ByRaki flavor στα cocktails από αρκετούς Bartenders και χώρους εστίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό, έθεσαν νέους και πιο υψηλούς στόχους.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια συλλογή με cocktails από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν ενσωματωμένη την Κρητική Τσικουδιά, το Ρακόμελο και τα Λικέρ.

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι είναι η ανάδειξη της Τσικουδιάς και των Λικέρ μέσα από τα cocktails και η μεταφορά των γνώσεων καθώς και την κουλτούρας της κάθε περιοχής στον τελικό αποδέκτη.

Όλα τα cocktails θα ενσωματωθούν στο blog και θα είναι ελεύθερες για το κοινό, θα κοινοποιηθούν, μετά από έλεγχο από την ομάδα του ByRaki flavor, στο Blog, στα Social Media και σε επιλεγμένα portal. Κάθε κοινοποίηση θα περιλαμβάνει τα στοιχεία του δημιουργού ή του καταστήματος αντίστοιχα.

Περιμένουμε τις συνταγές σας στο email cocktails @ byraki.gr

Στο email θέλουμε να περιλαμβάνεται:

Υποχρεωτικά:

Όνομα, Επίθετο, Τίτλος Cocktail, Χρόνος Εκτέλεσης, Υλικά, Τρόπος Εκτέλεσης και Φωτογραφία του Cocktail.

Προαιρετικά:

Βίντεο, φωτογραφία, σύντομο Βιογραφικό, social media profile και site του δημιουργού της συνταγής (για επιπλέον αφιέρωμα στο blog μας).

ByRaki flavor team

email: cocktails @ byraki.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2810 314 505

www.byraki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *