Chef Στράτος Ιωσηφέλλης

Ο Στράτος Ιωσηφέλλης είναι απόφοιτος του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του Institute of hotel & tourism studies «Le Monde».

Έχει διατελέσει καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης σε διάφορα Ι.Ι.Ε.Κ. και Δ.Ι.Ε.Κ., όπως και στην «Σιβιτανιδείο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων».

Τέλος συμμετέχει στις δράσεις του «Ελληνικού Πρωινού» –

υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας –
ως Consultant Chef.

Μερικές από τις προηγούμενες δουλειές του:

  • 19/12/2016-31/01/2018: Bistro “Quartier d’Athènes” ως υπεύθυνος κουζίνας (Chef)
  • 10/11/2015-31/05/2016: Μπυραρία “Beer on us” ως Υπεύθυνος Κουζίνας (Chef)
  • 03/04/14-30/10/2015: Bar-Restaurant  “Διόσκουροι” στο με τον Chef Δημήτρη Πολίτη ως sous-chef
  • 1/11/2013-23/03/14: Υπεύθυνος Κουζίνας στο “Άνω Κάτω” στη Γλυφάδα
  • 16/01/2013-11/08/2013: Υπεύθυνος κουζίνας στο bar-restaurant “kabar” στο Θησείο
  • Οκτώβριος του 2012 έως 15/01/2013: Bar-Restaurant “Baraonda”, με τον Chef Αχιλλέα Παπαχρήστο ως sous-chef
  • Καλοκαίρι 2012: Bar-Restaurant “Ακρωτήρι” με τον Chef Αχιλλέα Παπαχρήστο ως sous-chef
https://static.wixstatic.com/media/5a7cdb_ca53f80b2ac34fd0866f7f600e38803c~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_326,w_6000,h_3349/fill/w_980,h_547,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01/DSC08756_JPG.webp

more information:

www.stratosiosifellis.com