Τσικουδιά

ByRaki flavor Strawberry

ByRaki flavor Strawberry – ΜΠΑΪΡΑΚΙ με γεύση Φράουλα

Το ByRaki flavor team έχει δημιουργήσει εικοσιπέντε διαφορετικές (25) συνταγές με βάση την Ρακή – Τσικουδιά Κρήτης. Οι δύο συνταγές από αυτές είναι Κρητική Ρακή – Τσικουδιά με γεύση Φράουλα. Η ένταση της Τσικουδιάς είναι από τα βασικά στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Το ποσοστό αλκοόλ είναι σε 16% και σε 25% vol alc.

ByRaki flavor Strawberry XVI

Το ByRaki flavor Strawberry XVI 16% είναι ένα ελαφρύ Ηδύποτο – Λικέρ. Τόσο σε ζάκχαρα, όσο και σε αλκοόλ, μας αφήνει μια διαφορετική αίσθηση απόλαυσης. Στην συνταγή αυτή δεν θα νιώσουμε την ένταση της Τσικουδιάς και παράλληλα θα απολαύσουμε την γεύση της φράουλας.

Οι τρόποι που μπορούμε να το απολαύσουμε είναι σε ένα ποτήρι λικέρ ή σε ένα ποτήρι γευσιγνωσίας. Η προτεινόμενη θερμοκρασία είναι 4 – 6 ή 15 – 25 βαθμούς, χωρίς πάγο. Στους 4 – 6 θα νιώσουμε λιγότερο την ένταση της τσικουδιάς και περισσότερο της γεύσης, ενώ στους 15 – 25 θα υπάρξει μια ισορροπία. Επίσης μπορούμε να έχουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα εάν το προσθέσουμε στην ζαχαροπλαστική.

ByRaki flavor Strawberry XXV

Το ByRaki flavor Strawberry XXV 25% vol alc βρίσκεται ανάμεσα στην κατηγορία ποτού και ηδύποτου. Εδώ ο συνδυασμός της Τσικουδιάς με γεύση Φράουλα μας δίνει την δυνατότητα διαφορετικών τρόπων απόλαυσης.

Η προτεινόμενη θερμοκρασία είναι 4 – 6 ή 15 – 25 βαθμούς. Όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, το απολαμβάνουμε χωρίς πάγο, στην περίπτωση αυτή δεν θα νιώσουμε την ένταση της τσικουδιάς.

Η ιδανική θερμοκρασία είναι 15 – 25 βαθμούς για να απολαύσουμε την ισορροπία της συνταγής. Σε αυτή την θερμοκρασία μπορούμε να προσθέσουμε πάγο ή θρυμματισμένο πάγο.

Τα ποτήρια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι:
– Χαμηλό ή Ψηλό,
– Σαμπάνιας,
– Γευσιγνωσίας,
– Chiller και
– Martini

Στο ByRaki flavor Strawberry XXV μπορούμε να προσθέσουμε κάποιο ανθρακούχο αναψυκτικό ή κάποιο energy drink. Δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε κοκτέιλ ως βασικό υλικό ή ως δευτερεύον.

Οι ιδανικές γευστικές προτάσεις για να απολαύσετε το ByRaki flavor Strawberry σας είναι:
– Τυριά,
– Αλλαντικά,
– Κόκκινο Κρέας,
– Ξηροί Καρποί.
Αποφεύγουμε τις σούπες, πιάτα με γλυκές σάλτσες και τα γλυκά γιατί θα μας φέρουν το αντίθετο γευστικό αποτέλεσμα.

ByRaki flavor team

www.byraki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *