Τσικουδιά

9η Γιορτή Κρητικής Διατροφής

Η ομάδα του ByRaki flavor σας περιμένει στην 9η Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2022, 1 – 7 Ιουλίου 2022 (Παρασκευή έως και Πέμπτη), στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης.

Το  Επιμελητήριο Ρεθύμνης,  η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και ο Δήμος Ρεθύμνης συνδιοργανώνουν τη “Γιορτή Κρητικής Διατροφής” με στόχο τη στήριξη και προβολή των προϊόντων της Κρητικής γης και του πολιτισμού των ανθρώπων της.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις της “9ης Γιορτής Κρητικής Διατροφής”, που ξεκινούν την Παρασκευή,  1 Ιουλίου 2022 στις 20:00 στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης.

Μια αυθεντική Γιορτή Κρήτης, όπου τιμώνται οι άνθρωποι της, η Κρητική γη και τα δημιουργήματα της, η γαστρονομία, ο πολιτισμός, η παράδοση, η μουσική της.

Στην 9η Γιορτή Κρητικής Διατροφής θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε επιλεγμένες γεύσεις από την σειρά ByRaki flavor και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας.

Από την 1η έως και την 7η Ιουλίου, στον Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου, παραγωγοί εκλεκτών τοπικών προϊόντων από όλο το νησί αλλά και τεχνίτες της λαϊκής παράδοσης, θα παρουσιάσουν στις καταπράσινες αλέες κάθε λογής προϊόντα, απ’ τον ανεκτίμητο πλούτο της Κρητικής γης και της ντόπιας παράδοσης. Συνταγές από Κρητικές μαγείρισσες, μαθήματα μαγειρικής από διάσημους σεφ, ο Κρητικός αμπελώνας, αλλά και ένα άκρως διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιδικό πρόγραμμα, συνθέτουν την καθημερινή ατζέντα της Γιορτής.

Μουσική, χοροί, δρώμενα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, θα ολοκληρώνουν κάθε βράδυ μια ξεχωριστή εμπειρία.

Πρόγραμμα:

1/7/2022
2/7/2022
3/7/2022
4/7/2022
5/7/2022
6/7/2022
7/7/2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *