Τσικουδιά

10ο Παγκρήτιο Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων

Περίπτερο Περιφέρειας Κρήτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής.

Το ByRaki flavor συμμετείχε στο Φόρουμ με φυσική παρουσία στα Β2Β καθώς και στον χώρο της γευσιγνωσίας με επιλεγμένες γεύσεις.

Το 10ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ), τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19.

Περίπτερο Δήμου Ηρακλείου – Heraklion flavors

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών, μεταποιητών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή – δίνοντας την ευκαιρία και στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής – αλλά και να στηριχθεί η συναφής με τον τουρισμό επαγγελματική /βιοτεχνική δραστηριότητα.

Περίπτερο Δήμου Μαλεβιζίου

Το 10ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *