Εκθέσεις Τσικουδιά

Το ByRaki flavor Συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση “Borsa Mediterranea del Turismo Archeologico”

Το ByRaki flavor συμμετέχει στην 23η Διεθνή Έκθεση Μεσογειακής Ανταλλαγής Αρχαιολογικού Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Paestum, της Ιταλίας, από 25 έως 28 Νοέμβριος 2021.

Η ομάδα του ByRaki flavor θα βρίσκεται στην 23η Διεθνή Έκθεση Borsa Mediterranea del Turismo Archeologico, με την Τσικουδιά Κρήτης, το Ρακόμελο και τα Καινοτόμα Ηδύποτα με στόχο την ανάδειξη, την προώθηση και διατήρηση των αξιών της Μεσογειακής Διατροφής.

Η Μεσογειακή Διατροφή, είναι εγγεγραμμένη στον αντιπροσωπευτικό κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας της UNESCO και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Μεσογειακής ταυτότητας.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο MD.net, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου – Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στις 25 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του έργου “MD.net” – When Brand meets people/ «Όταν το brand name συναντάει τους πολίτες», του ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG MED 2014-2020

Το BMTA επιβεβαιώνεται ως ένα μοναδικό γεγονός στο είδος του: έδρα της μεγαλύτερης εκθεσιακής αίθουσας στον κόσμο αφιερωμένη στην αρχαιολογική κληρονομιά, τόπος μελέτης και διάδοσης θεμάτων αφιερωμένων στην αρχαιολογία και τον τουρισμό. Μια ευκαιρία συνάντησης για επαγγελματίες, τουριστικούς πράκτορες και πολιτιστικούς πράκτορες, ταξιδιώτες, λάτρεις, σχολεία και πανεπιστήμια, επιχειρηματικές ευκαιρίες με το Εργαστήριο μεταξύ προσφοράς και ζήτησης πολιτιστικού τουρισμού.

Μια επιτυχημένη μορφή που μαρτυρείται από τις έγκριτες συνεργασίες διεθνών οργανισμών όπως η UNESCO και η UNWTO καθώς και από 100 εκθέτες μεταξύ των οποίων 20 χώρες του εξωτερικού, περίπου 70 συνέδρια και συναντήσεις, 300 ομιλητές, 100 φορείς της προσφοράς, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.borsaturismoarcheologico.it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *