Το ByRaki flavor για 4η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην έκθεση HORECA – Greece μέσω του Θεσμού του Greek Breakfast – Ελληνικό Πρωινό του Ελληνικά Ξενοδοχεία – Greek Hotels (official) | Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος 10 – 13 Φεβρουαρίου 2023 στο Metropolitan Expo.
Ο chef Stratos Iosifellis θα δημιουργήσει συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με επιλεγμένα προϊόντα ByRaki flavor.
Ο Στράτος Ιωσηφέλλης θα αξιοποιήσει την Τσικουδιά – Ρακή Κρήτης και τα Ηδύποτα σε συνταγές στην Μαγειρική δημιουργώντας Σάλτσες, Καραμελωμένα Λαχανικά, Σοτάρισμα, θα Αρωματίσει τα πιάτα του κ.α.
Hall 4
Stand A19 – B15
Το πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) φέρνει μυρωδιές & γεύσεις Αιγαίου στην HORECA 2023.
Φέτος τιμάει τρεις προορισμούς με μακραίωνη ιστορία, φυσική ομορφιά και πλούσια γαστρονομική παράδοση στο πλαίσιο της διαδικασίας ένταξής τους στο Πρόγραμμά μας, κάνοντας μαζί με όλους τους συμμετέχοντες ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι στη Χίο, την Κάρπαθο και την Κάσο.
Επισκεφθείτε το περίπτερό, στο METROPOLITAN EXPO, HALL4 Stand A19-B15, από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου και μάθετε περισσότερα για τα οφέλη ένταξης των καταλυμάτων σας στο πρόγραμμά μας, καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς.
Ο chef Στράτος Ιωσηφέλλης με την ομάδα του και προσκεκλημένους μάγειρες από τους τιμώμενους προορισμούς θα παρουσιάσουν χαρακτηριστικές συνταγές που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα όπως τα Ζιμπίλια της Καρπάθου γεμιστά με γλυκό κουταλιού σταφύλι και μαυροσούσαμο και τις χειροποίητες Μακαρούνες, τα Πιτιά της Κάσου με σπανάκι μανιτάρια και Μεριαρένο Κάσου και τα Μασουράκια της Χίου με υποβρύχιο μαστίχας, ξηρούς καρπούς και κρέμα λουκούμι.. Μην χάσετε τα #live_cooking sessions που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή στις 14:00.