News Τσικουδιά

Ο Ιδρυτής της επιχείρησης ByRaki flavor μιλάει στο LOVEGREECE.COM

Κείμενο συνέντευξης

Το 2008 δημιουργήθηκε η ιδέα να ασχοληθώ με τα αποστάγματα και τα ηδύποτα. Το 2015 πήρα τη δύναμη να ιδρύσω την εταιρεία Byraki flavor. Στόχος μας ήταν να μυήσουμε το κοινό σε αυτές τις γεύσεις, που μέχρι τότε είχαμε δημιουργήσει.

Η έμπνευση προήλθε από τα παραδοσιακά ηδύποτα σε συνδυασμό με τα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου.

Το ByRaki flavor χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι η τσικουδιά ή κλασσική ρακί με υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ. Η δεύτερη κατηγορία είναι τα κλασσικά παραδοσιακά ηδύποτα, τα οποία έχουν γεύσεις από όλη την Ελλάδα, όπως είναι το ρόδι, η μαστίχα, το περγαμόντο κ.ά. Και μία τρίτη κατηγορία πλέον, που έχουμε συνδυάσει το παραδοσιακό με το κλασσικό και δημιουργήσαμε γεύσεις για διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος και γεύσεις ιδιαίτερες, όπως είναι το καρπούζι, η σοκολάτα, η καραμέλα κ.ά.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε αρκετούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, σε καταστήματα delicatessen, σε παραδοσιακά παντοπωλεία, σε χώρους εστίασης, καθώς και σε μπαρ.

Έχοντας ως βάση την Κρήτη πραγματοποιούμε δράσεις σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Καλωσορίζουμε με ByRaki flavor τους επισκέπτες της χώρας μας, με σκοπό να τους δείξουμε την ελληνική φιλοξενία.

Έχοντας ως εικόνα τη ζήτηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό είναι πολύ σημαντικό και το ByRaki flavor και όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες να βγουν στο εξωτερικό, να εξάγουν προϊόντα, για να βγει η ελληνική αγορά από την κρίση.

Στόχος μας είναι να εδραιωθεί το ByRaki flavor τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού, ως ένα ελληνικό προϊόν με ιδιαίτερες γεύσεις και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέσα από το Μπαϊράκι flavor έχω περάσει ευχάριστες και δύσκολες στιγμές. Όλες αυτές οι στιγμές μού έχουν προσφέρει κάποια πράγματα. Από αυτά έχω μάθει, μου έχουν δώσει δύναμη, να συνεχίσω και να γίνομαι πιο δυνατός.

Αυτό που θα συμβούλευα κάποιον, ο οποίος θα έμπαινε αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, είναι να είναι αποφασισμένος να σηκώσει το δικό του προσωπικό μπαϊράκι με δύναμη και ένταση, για να προχωρήσει και να περάσει όλες τις δυσκολίες, τις οποίες θα αντιμετωπίσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *