Τσικουδιά

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Η ομάδα του ByRaki flavor στηρίζει την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης και σας ενημερώνει για την νέα δράση τους.

Δωρεάν συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο που προσφέρει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, με θέμα: «Ανάπτυξη εμπορικής δραστηριότητας online μέσω της πλατφόρμας Etsy και άλλα εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ»

Ο Σύλλογος μας, λαμβάνοντας υπόψη τα σημάδια των καιρών, σε συνεργασία με την πλατφόρμα για project κοινωνικής καινοτομίας και δημιουργικών συνεργιών MADE Group, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος STARTS (Science – Technology – Arts) σας προφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο (WEBINAR) με δύο θεματικές:
1. Ανάπτυξη εμπορικής δραστηριότητας online μέσω της πλατφόρμας Etsy ( Etsy to sell Yourself, https://www.etsy.com)
2. Εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ, (Didital Marketing, Social Media) για μικρούς δημιουργικούς επαγγελματίες, παραγωγούς και ΜΜΕ.
Πότε: Τετάρτη 27/5/2020 και ώρα 6-8 το απόγευμα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.
Δήλωση ενδιαφέροντος έως και 22/5/20
Παρακαλούμε να αποστείλετε στο women.crete@gmail.com, τα πλήρη στοιχεία σας: Εmail σύνδεσης, Όνομα, Επίθετο, Νομός, Επάγγελμα, Κινητό τηλέφωνο.
Oι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εφόσον κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα λάβετε ηλεκτρονική πρόσκληση στο email σας με link (ηλεκτρονικό σύνδεσμο) για να συμμετέχετε στις 27/5/2020 την ώρα που αναγράφουμε.
Σας περιμένουμε σε ένα διαδραστικό σεμινάριο με συμμετέχοντες από όλη την Κρήτη.

Με εκτίμηση το Δ.Σ
Μαρία Πιτσικάκη -Πρόεδρος, Εβελίνα Μπάκιντα- Αντιπρόεδρος, Πάτη Φανουράκη-Μπαρμπαρήγου-Γεν. Γραμματέας, Αργυρώ Καμπέλή-Ταμείας, Αδαμαντία Πικράκη-Μέλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *