ByRaki flavor

Φυλλάδιο ByRaki flavor

Η επιχείρηση ByRaki flavor ασχολείται αποκλειστικά με το Κρητικό Απόσταγμα, τα ποτά και τα λικέρ που δημιουργούνται με αυτό. Το Κρητικό Απόσταγμα από σταφύλια είναι γνωστό με δύο ονόματα “Ρακί ή Ρακή” και “Τσικουδιά”. Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει επίσημα σε παγκόσμιο επίπεδο το όνομα “Τσικουδιά Κρήτης”.

Στο φυλλάδιο θα βρείτε τα 25 από τα 26 προϊόντα ByRaki flavor.

Τα προϊόντα στο φυλλάδιο του ByRaki flavor χωρίζονται σε 4 κατηγορίες.

1. Τσικουδιά – Ρακή Κρήτης. Η Τσικουδιά είναι εμφιαλωμένη σε συσκευασίες των 20ml, 50ml, 100ml, 200ml, 500ml και 700ml. Η περιεκτικότητα της σε αλκοόλ είναι 38%.

2. ByRaki flavor 25% vol alc. Στην σειρά αυτή η επιχείρηση ByRaki flavor έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα (δείτε εδώ). Η σειρά αυτή περιλαμβάνει γεύσεις ιδιαίτερες, σε συνδυασμό με το ποσοστό αλκοόλ, για να μπορούμε να τις απολαύσουμε με διαφορετικούς τρόπους σερβιρίσματος και σε κοκτέιλ. Μπορούμε να επιλέξουμε ότι ποτήρι επιθυμούμε, είτε ένα χαμηλό, είτε ένα ποτήρι μαρτίνι, είτε ένα σφηνάκι, σε όλες τις γεύσεις. Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε πάγο ή θρυμματισμένο πάγο, κάποιο αναψυκτικό ή φυσικό χυμό ή energy drink. Οι γεύσεις Σοκολάτα, Κανέλα και Καραμέλα μπορούν να σερβιριστούν σε ένα ζεστό ποτήρι brandy, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του να μας ανεβάσει την ένταση της Τσικουδιάς και παράλληλα να αναδείξει την Γεύση και το Άρωμα.
Γεύσεις: Τσικουδιά – Ρακή με Φράουλα, Κεράσι, Καρπούζι, Ροδάκινο, Κανέλα, Μέντα, Μύρτιλο, Καραμέλα και Σοκολάτα.
Συσκευασίες: 50ml, 100ml, 200ml, 500ml και 700ml.

3. Ρακόμελο 20% vol alc. Είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή που περιλαμβάνει Κρητική Τσικουδιά – Ρακή, Κρητικό Μέλι, Κανέλα και Γαρύφαλλο. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα ζεστό ποτήρι brandy, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του να μας ανεβάσει την ένταση της Τσικουδιάς και παράλληλα να αναδείξει την Γεύση και το Άρωμα. Συσκευασίες: 50ml, 200ml και 700ml.

4. ByRaki flavor 16% & 17% vol alc. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει τα παραδοσιακά λικέρ – ηδύποτα. Μπορούμε να τα απολαύσουμε μόνα τους, καθώς και πριν ή μετά το γεύμα.
Γεύσεις: Τσικουδιά – Ρακή με Μαστίχα, Μανταρίνι, Πορτοκάλι, Ρόδι, Τριαντάφυλλο, Καφές, Περγαμόντο, Μπανάνα, Λεμόνι, Φράουλα, Μέντα, Μύρτιλο και Κεράσι
Συσκευασίες: 50ml, 200ml και 500ml.

Όλα τα προϊόντα ByRaki flavor μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Τα προϊόντα μας, από το 2019, χρησιμοποιούνται και προτείνονται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στα πιστοποιημένα ξενοδοχεία με το σήμα “Greek Breakfast”.

Σε κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες υπάρχουν και τα αντίστοιχα μεγέθη σε μπουκάλια. Η μεζούρα ποτού που συνηθίζεται στην Ελλάδα είναι από 40ml έως 50ml και για σφηνάκι από 10ml έως 20ml.
– Τα 100ml αντιστοιχούν σε 5 με 10 σφηνάκια και σε 2 ποτά.
– Τα 200ml αντιστοιχούν σε 10 με 20 σφηνάκια και σε 4 ποτά.
– Τα 700ml αντιστοιχούν σε 35 με 70 σφηνάκια και σε 15-17 ποτά.

Στο φυλλάδιο δεν περιλαμβάνεται η 5η επιλογή που είναι το συλλεκτικό μπουκάλι. Ο λόγος που δεν περιλαμβάνεται είναι γιατί παράγεται σε περιορισμένα κομμάτια. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Το ByRaki flavor έχει πιστοποίηση Greek Mark ώς Ελληνικό προϊόν (περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ).

ByRaki flavor team

www.byraki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *